ALU-STEKLENI PROIZVODI

NOTRANJI DELI STAVB

PONUDBA

PROTIPOŽARNI ELEMENTI

Naš proizvodni program ognjeodpornih steklenih vrat in steklenih fasad, vsebuje samo najboljše materiale in okovja. Vsi vgrajeni krmilni sistemi in pogoni tvorijo enotno sistemsko rešitev z različnimi izvedbami.  Proizvodnja poteka v sodelovanju z Jansen certificiranimi sistemi izvedbe.

Program zajema zaščito: E30;Ei30;E60;Ei60;Ei90;

Ponujamo veliko izbiro dizajnov in izvedbo v veliko variantah, ki pa so vse preizkušene in potrjene v praksi.

PROSPEKT JANSEN >

STEKLENE OGRAJE

Za doseganje elegantnega izgleda brez nepotrebno vidnega okovja za vašo zunanjo in notranjo ograjo. Prednosti steklenih ograj izstopajo v trajnosti, lahkotnem videzu in eleganci.

Varnostna lepljena stekla zagotavljajo potrebno stabilnost ograje (različne možnosti izbire tipov stekla).

Točkovno ali linijsko pritrjevanje steklenih elementov glede na potrebo po rešitvi detajlov dotičnega projekta. Možnost kombinacije z drugimi materiali (les, kamen,…).

STEKLENE
STENE IN VRATA

Izvajamo veliko raznovrstnih možnosti steklenih predelnih sten in vrat:

FIKSNE PREDELNE STENE

Omogočajo prehod svetlobe v globino objekta, lahko omogočijo dobro zvočno izolacijo (od 36dB do 48dB), vse prilagojeno željam uporabnikov.

DRSNE STENE

Z več različnimi možnostmi pomikov in zlaganj, z integriranimi vrati, omogočajo prilagoditve prostorov trenutnim potrebam. Možna tudi izvedba brez talnih profilov (utorov) v kombinaciji z različnim številom kril (od 2 – 8 kril). S temi sistemi dosegamo maksimalni izkoristek prostorov. Vsa steklena drsna vrata izdelana iz varnostnega kaljenega stekla. Možnost izbire potiska stekla po vaših željah.

STEKLENA VRATA

Z različnimi načini zapiranja in pomika (drsna, nihajna). Steklena vrata lahko opremimo z okovjem, ki omogoča povezavo s sistemi nadzora pristopa in podobno. Vsa steklena drsna vrata izdelana iz varnostnega kaljenega stekla. Možnost izbire potiska stekla po vaših željah.